osonateca.com | plataforma gastronòmica 2.0 d'osona
Accés zona usuaris EMAIL: Separador PASSWORD [no el recordo!]: [nou soci?] | FacebookTwitterInstagram
Separador
Separador
Capçalera
Separador
Cercador cercador
cerca per nom
Separador
 
Separador
Cercador avançat
població
tipus de cuina
ideal per
característiques
preu
 
Separador
Desplegar poblacions [54]
separador
Desplegar tipus de cuina [38]
separador
Replegar ideal per [19]
:: ambient modern [93]
:: ambient rústic [86]
:: batejos [59]
:: bona relació qualitat preu [206]
:: casaments [46]
:: càtering [34]
:: cites romàntiques [91]
:: comiats de solters [56]
:: comunions [65]
:: convencions [44]
:: joves [154]
:: menjar amb infants [101]
:: menjar ràpid [46]
:: menjars de negocis [116]
:: menjar en entorns naturals [48]
:: trobades d'empresa [131]
:: trobades familiars [164]
:: trobades informals [175]
separador
Desplegar característiques [30]
separador
Desplegar preu [6]
separador
 
Busquem comercials
 
osonateca.com >> avís legal
Avís legal avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE informa que és titular del lloc web www.bitworks.cat. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE, amb NIF 33950878A i domicili social a C/ LEPANT 23 08551, TONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@bitworks.cat.

 

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE per l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes perOSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

 

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

 

MODIFICACIONS

OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

 

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE amb NIF 33950878A i domicili social situat a C/ LEPANT 23, TONA, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment i a la relació contractual que mantenim amb vostè.

OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@bitworks.cat.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, serà d’aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE.

 

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l’incompliment de les presents condicions.

La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. OSONATECA - BITWORKS – XAVIER VILARDELL BASCOMPTE té el seu domicili a TONA, Espanya.

 
Avís legal condicions de contractació

PROPIETAT:

La web www.osonateca.com és propietat de BitWorks (www.bitworks.cat - Xevi Vilardell Bascompte).
L’explotació i gestió dels serveis derivats de la web va a càrrec de BitWorks. 

 

ALTA AL SERVEI I TARIFES:

Els establiments que contractin  Osonateca.com ho fan per un període d’un any i amb pagament per avançat. El cost del servei és de 100€ anuals (IVA inclòs), excepte promocions en cada moment (actualment hi ha una promoció vàlida de l’1 de gener de 2019 al 31 de desembre de 2019 a un preu de 75€ IVA inclòs). En el moment de la contractació, es cobraran 25 € IVA inclòs d’alta. El cobrament es farà per domiciliació bancària. La contractació dóna dret a disposar d’un espai propi dins de la web (fitxa del restaurant) que pot ser configurada / gestionada a través d’una àrea de gestió per part del propi establiment. Un cop efectuat el pagament, BitWorks donarà d’alta l’establiment i en farà la configuració inicial amb les dades aportades en aquest qüestionari. A partir d’aquest moment és l’establiment l’encarregat de la gestió de la seva fitxa.

 

AMPLIACIONS DEL SERVEI:

BitWorks es reserva la possibilitat d’ampliar i fer millores al servei. Aquestes podran ser gratuïtes o de pagament. Les gratuïtes es posaran a disposició de tots els establiments de forma immediata. Quant a les de pagament, s’informarà a tots els establiments i només hauran de pagar-ne el cost aquells que hi estiguin interessats.

 

PROMOCIÓ:

BitWorks es compromet a promocionar la web www.osonateca.com a través de diferents mitjans que consideri oportuns (Google AdWords, Facebook ADS, Instagram i mitjans impresos). També es compromet a destinar part dels ingressos a promocions directes (com per exemple sortejos d’àpats) a través de concursos/promocions sense cap cost addicional per part dels establiments contractants.

 

BAIXA DEL SERVEI:

En qualsevol moment l’establiment es pot donar de baixa del servei comunicant-ho aquest a BitWorks amb 15 dies d’antelació, a través de correu electrònic  (info@osonateca.com). En cas contrari es procedirà a la renovació automàtica.

 

PROPIETAT DELS CONTINGUTS:

Tots els continguts aportats pels establiments a la web www.osonateca.com poden ser utilitzats per Osonateca per fer promocions i publicitat. Si l’establiment es dóna de baixa del servei aquests continguts seran esborrats dels ordinadors de BitWorks.

 

PROTECCIÓ DE DADES:

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals? Responsable del tractament: OSONATECA - BITWORKS - Xavier Vilardell Bascompte NIF: 33950878A. C/ Lepant, 23, 08551 Tona Correu electrònic: info@osonateca.com
2. Amb quina finalitat continuarem tractant les teves dades personals? Tractem les dades personals dels socis amb la finalitat de gestionar la vinculació amb la nostra plataforma, l’organització d’activitats i campanyes i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).
3. Quan temps conservarem les teves dades personals? Les dades personals es conservaran indefinidament mentre no ens manifestis el contrari a info@osonateca.com.
4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals? La base legal per al tractament de dades és el consentiment del soci en el moment de donar-se d'alta a la plataforma.
5. A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals? Les dades no es comunicaran ni es cediran fora d'Osonateca.com en cap cas.
6. Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals? Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@osonateca.com.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pots adreçar-te a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 

© 2011-2023 BitWorks | Última actualització: 03/06/2023 | FacebookTwitter Instagram

Avís legal Avís legal | Política de Cookies Política de Cookies | Política de privacitat xarxes socials Política de privacitat xarxes socials | Contacte Contacte | Crèdits Qui som? | Alta a Osonateca Nosaltres també hi volem ser!